Blog

Renoveringen och uppfräschningen av våra minsta stugor, 1-9 går bra. Vi har lyckats måla samtliga stugor invändigt, samtidigt som vi satt i 2 st riktiga sängar i botten och byggt 2 st överslafar med skummadrass. Vi har även målat inne i servicehuset och beställt nya duschväggar för att göra duschbås med liten bänk och plats…

EXTRA ÖPPET!!

EXTRA ÖPPET PÅ VÄNNÄSBADET!!! Tack vare det fina vädret så har Vännäs Kommun tillsammans med oss beslutat att ha öppet en vecka till! Till Söndag V.34 Dom nya öppettiderna är 12.00-19.00 (Insläppet stänger 18.30!) Varmt välkommen!

Nyhet!! Trampbilar

Nyhet för 2015 är trampbilar. Vi har köpt in totalt 5 st, 2 för barn och 3 för barn och vuxna.

12/6 Vännäsbadet öppnar!

Torsdag den 12/6 öppnar Vännäsbadet och är därefter öppet hela sommaren 10.00-20.00. Insläppet stänger 19.30. Torsdagkväll kommer även Vännäs kommun anordna skolavslutning inne på badområdet. Vid frågor och funderingar ring 0935-141 75 Välkommen!

Öppning av Vännäs bad och camping!

Från och med imorgon torsdag 13/6 öppnar Vännäsbadet samt receptionen helt på Vännäs bad och camping! Badet öppnar imorgon 11.00 och är öppet till 18.00, efter det är badet reserverat för skolavslutning för åk 7 och uppåt. 19-00. Det kommer bl.a vara livemusik av Linns Svenning, badtunna och sumodräkter! Och från och med 14/6 är…

Välkommen till våran nya hemsida.

Hej och välkommen till Vännäs bad och campings nya hemsida! Vi håller fortfarande på att bygga upp den så beklagar om det saknas något! Beklagar dom problem som varit med mejlen under hösen men nu är allt i sin ordning igen! Vi ser fram emot ett härligt år tillsammans med er! Välkommen åter igen!

Välkommen till WordPress. Det här är ditt första inlägg. Redigera det eller radera det. Sedan kan du börja blogga!

Menu